Pentru imaginea PDL, Elena Udrea isi lasa mustata

Pentru imaginea PDL, Elena Udrea isi lasa mustata

0 239
Barbat, prezidentiabil. Este fisa foarte scurta a potentialului lider al PDL, partidul care se sinucide lent, in timp ce pretinde ca face opozitie constructiva la guvernarea USL. La ceata groasa care pluteste in partid, nu e de mirare ca democrat-liberalii nu l-au vazut singuri pe alesul care sa-i conduca dincolo de neguri. L-a zarit vag Traian Basescu, cel care a renuntat sa se abtina din remarci la adresa partidului pe care l-a inventat.
Daca s-a vorbit in exces despre coabitarea Basescu-Ponta, nimeni nu a remarcat ca seful statului s-a aflat pana acum intr-un pact de liniste cu PDL. Ceata si liniste este insa un melanj ucigas pentru un partid care vrea s para viu, asa ca Traian Basescu s-a decis sa-l resusciteze. A facut-o aseara la televiziunea aservita B1, la emisiunea lui Robert Turcescu, unde a rupt tacerea, marturisind ca nu-i place ce se intampla la PDL, la care se uita ca la un copil.
Dar cand Traian Basescu vorbeste despre copii, PDL ar trebui sa intre la idei. Sceneta dosului de palma aplicat de presedinte minorului pe o scena de campanie din patrie nu s-a pierdut de tot in aburul pixelului albastru confectionat de masinaria prezidentiala. Scatoalca de aseara a fost dedicata insa falcilor buldoage ale lui Vasile Blaga, pe care Traian Basescu il acuza de pesedizarea PDL-ului si, in general, de anemie cronica in lupta cu Puterea.
Daca Basescu vrea sa fie patern cu PDL asa cum promite sa fie grandpatern cu propriul nepot pe cale sa i-l daruiasca EBA, democrat-liberalii inca mai au o sansa. Bunicul in pregatire i-a marturisit lui Turcescu faptul ca n-ar iesi neaparat in parc cu micutul, pe care parca l–ar duce mai bine la o terasa.
Poate daca ar scufunda trei cuburi de gheata intr-un pahar de wisky in loc sa plonjeze adanc in opozitie, pdl-ul minuscul al lui Blaga ar mai putea fi recuperat. Ar putea face asta un prezidentiabil. Barbat, s-a limitat sa spuna Traian Basescu despre salvatorul pedelistilor, desi vede in Elena Udrea un politician de forta, cu conditia sa se dea jos de pe tocuri si sa treaca la posete ieftine.
E clar. Ori astia chiar si-au descoperit liderul mascul, ori Elena Udrea – acest Basescu cu fusta – s-a decis sa-si lase mustata.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.