Noua lista a rusinii la CAS

Noua lista a rusinii la CAS

0 246
1687 de brasoveni apar datori la asigurarile de sanatate pe ultima lista publicata de  CAS. Casa a facut o concesie datornicilor dupa ce a fost amendata in trecut pentru afisarea datelor confidentiale ale asiguratilor, care apar acum doar cu numele si adresele. Tot experienta a demonstrat ca multi dintre debitori se dovedesc pana la urma buni platnici.
O noua lista cu datornici a fost afisata pe site-ul Cas-ului. Nu pe pagina principala ci la sectiunea Forum, subsectiunea "decizii de impunere si titluri executorii". 1687 de brasoveni cu datorii chiar si de 5 ani sunt trecuti pe tabelul afisat pe internet. Datornicii apar acum doar cu numele si adresele complete, dupa ce institutia a fost sanctionata pe vremea cand afisa si datele de identitate ale presupusilor debitori. Asta pentru multi dintre ei au putut prezenta dovezi ca si-au platit datoriile la fondul de asigurare iar sumele s-au dovedit a fi greseli de raportare, admite Luminita Claudia Nitu – director Relatii Contractuale al CAS Brasov.
Chiar daca actele administrative fiscale se considera comunicate in termen de 15 zile de la data afisarii anuntului si pot fi contestate in 45 de zile prin prezentarea de documente doveditoare, asiguratii brasoveni nu s-au grabit la ghisee.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.