Deputatul Madalin Voicu, cu ochii pe Patriarh!

Deputatul Madalin Voicu, cu ochii pe Patriarh!

0 227
Invitat la un post de televiziune, si intrebat anume despre acest lucru, deputatul Madalin Voicu a declarat: "ReprezentanÅ£i ai Bisericii sunt niÅŸte "derbedei" care care ÅŸi-au transformat vocatia într-o biÅŸniţă, în frunte cu Patriarhul Daniel .
Înainte, CredinÅ£a în Dumnezeu, clerul, fermentul ăsta ortodox, chiar dacă suntem popor laic, avea o semeÅ£ie, o chestie, o pioÅŸenie. Era o chestie serioasă.
Acum e biÅŸniţărie ! Åži de la cap se împute peÅŸtele. Cunosc, intre altii, trei preoÅ£i pentru care aÅŸ băga mâna în foc că sunt oameni care cred sincer în chemarea lor ÅŸi care sunt în stare să-Å£i limpezeasca sufletul.
Restul sunt derbedei, cu Daniel in frunte", a declarat deputatul Mădălin Voicu.
"Vă avertizez că sunt un bun creÅŸtin practicant. În fiecare săptămână mă duc cu copiii la biserică. Problema e mult mai gravă ÅŸi probabil e viciul globalizării. Sunt foarte supărat pe faptul că Biserica, prin reprezentanÅ£ii ei, practică un gen de afacere. Nu mai poÅ£i înmormânta pe cineva, sau să-Å£i botezi copiii , fără "negociere" cu preoÅ£ii. Este vorba acum despre o meserie…
Eu ii respect foarte mult pe pustnicii din vârful muntelui. PopulaÅ£ia e încurajată să se târască pe coate pentru a sta la coadă la moaÅŸte. Fiind un bun creÅŸtin, Dumnezeu e prea mare ÅŸi prea frumos pentru a tot fi pomenit. A devenit un fel de marfă. De aceea personal am un fel de revoltă. Åžtiu multe despre preoÅ£i care sunt stătători în primele rânduri ale bisericii , încât dacă aÅŸ spune , lumea ar afla multe lucruri. Nu vreau să judec, ci doar să constat. Oamenii au fost subjugaÅ£i de cele mai multe ori de biserică ÅŸi obligaÅ£i să trăiască în primitivism ÅŸi empirism", a declarat Mădălin Voicu.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.