RAT Brasov ajuta FOTE 2013 cu Blue Line

RAT Brasov ajuta FOTE 2013 cu Blue Line

0 249

Regia Autonoma de Transport (RAT) Brasov doreste sa vina in sprijinul iubitorilor sportului din judetul Brasov dar nu numai si a anuntat ca va pune temporar, exclusiv la dispozitia participantilor competitiilor sportive din cadrul FOTE 2013, o linie de transport in Poiana Brasov si suplimenteaza numarul de autobuze ce deservesc traseul dintre statiune si municipiul Brasov.

Astfel, in perioada 14 – 23 februarie 2013, la cererea organizatorilor festivalului, RAT Brasov va infiinta o linie de transport, care va activa pe raza statiunii Poiana Brasov. Linia de transport, numita de organizatori “Blue Line”, va circula pe traseul Hotel Piatra Mare – Hotel Rina Vista – Parcarea mare – Sura Dacilor – Cabana Rossignol si retur.

In toate statiile de pe traseul “Blue Line” vor fi afisate orarele de circulatie. Autobuzele de pe aceasta linie vor circula intre orele 7.00 si 22.00, cu urmatoarea frecventa: intre orele 7.00 si 9.00 la fiecare 15 minute, iar intre orele 9.00 si 22.00, la fiecare 30 de minute. Accesul in autobuze se va face doar pe baza de ecuson FOTE.

De asemenea, in perioada mentionata, RAT Brasov isi va suplimenta capacitatea de transport pe traseul liniei 20: Livada Postei – Poiana Brasov. Astfel, autobuzele de pe aceasta linie vor circula zilnic intre orele 5.30 si 24.00, cu o frecventa a trecerilor prin statii de 15 minute pe tot parcursul zilei.

Prima plecare in cursă va avea loc la ora 5.30 din capatul de linie Livada Postei, iar ultima plecare la ora 23.30 din Poiana Brasov. De mentionat faptul ca, in afara de suplimentarea mentionata, in masura in care va exista o cerere de transport mai mare decat cea anticipata in acest moment, RAT Brasov va creste numarul de autobuze pe linia 20.

Cristinel Stavaru

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.