Cinci brasoveni au devenit eroi ai comunitatii

Cinci brasoveni au devenit eroi ai comunitatii

0 326
Unul dintre ei este minor; la doar 15 ani, Andrei Stefan impreuna cu prietenul sau Flaviu Ciohodaru, in varsta de 18 ani, au imobilizat un talhar. Tot infractori periculosi au prins si trei lucratori de politie – agentul Valentin Rogozea, subinspectorul Marius Flucus si agentul principal Sorin Ailenei. Toti au fost recompensati pentru curajul lor de catre Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica.
Valentin Rogozea este agent de politie in statiunea Predeal. In 7 octombrie 2012 se afla in cartierul Craiter din Brasov, cand a observat un infractor smulgand un lantisor de aur de la gatul unei femei.
Cercetarile l-au descoperit si pe al doilea participant la infractiune si ambii au fost arestati. Subinspectorul Marius Flucus din Serviciul Criminalistic IPJ Brasov se afla in misiune, cand a fost sesizat ca in zona Garii Brasov a avut loc un furt dintr-un autoturism.
Suspectul a fost cercetat in stare de libertate, cunoscut fiind ca recidivist. Agentul principal Sorin Ailenei era in afara orelor de program cand a vazut doi tineri care i-au smuls o borseta unei persoane pe Calea Bucuresti. Politistul i-a urmarit si l-a imobilizat pe unul dintre ei, pe care l-a retinut pana la sosirea patrulei. Andrei Stefan de 15 ani si Flaviu Ciohodaru de 18 ani au observat cum un cetatean a smuls un lantisor de aur de la gatul unei femei aflate in autobuz.
Cei doi tineri l-au imobilizat pe suspect pana la sosirea patrulei si s-a dovedit ca acesta mai comisese o alta talharie cu doua zile inainte. Toti cei cinci au primit titlul de erou al comunitatii pentru curajul de a fi intervenit in sprijinul victimelor infractorilor.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.