Gheata Patinoarului din Poiana este peste asteptari

Gheata Patinoarului din Poiana este peste asteptari

0 251
Asta au spus delegatele tehnice ale Comitetului Olimpic European despre arena amenajata in timp record in statiune. Luciul de gheata a fost testat chiar de directoarele concursurilor care vor fi organizate pe patinoar, unde miercuri vor intra patinatorii care participa la competiile de patinaj artistic si short-track din cadrul FOTE.  
Pentru construirea patinoarul din Poiana Brasov s-a lucrat intr-un ritm care i-a facut pe delegatii FOTE sa spune ca romanii sunt maestrii lucrului facut in ultima clipa. Arena a fost omologata duminica, in prezenta presedintelui Comitetului de Organizare al Festivalului, George Scripcaru si a delegatelor  tehnice ale Comitetului Olimpic European.
Katerina Nymcova, supervizor din partea Comitetului Olimpic European, a spus duminica faptul ca patinoarul este o poveste aparte; a fost construit in 3 saptamani si sunt extrem de impresionanta. Este un patinoar foarte bun si ma bucur ca sunteti pregatiti pentru competitie! Gheata l-a multumit pe expertul venit din Ungaria, in timp ce directoarele concursurilor de patinaj artistic – Manuela Cristudor si patinaj viteza – Mihaela Dascalu din cadrul Festivalului si-au pus patinele in picioare ca sa probeze gheata:
Astazi, patinoarul va fi gata pentru receptie, iar incepand de miercuri patinatorii participanti la festivalul Olimpic al Tineretului European vor putea intra si ei pe gheata.
 
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.