Cancescu si-a schimbat peste noapte planurile politice?

Cancescu si-a schimbat peste noapte planurile politice?

0 266
Ultima aparitie publica (conferinta de presa)  a longevivului si prea alesului din fruntea Judetului Brasov, confirma  scoaterea totala a acestuia din cartile liberale. Printre multele cauze, randamentul politic extrem de scazut, scandalul cu Ghise si mai ales dosarele de evaziune, tepe trase fiscului. Pierderea de credibilitatea, evidenta pentru toata lumea, il va tine departe de functii politice la varful partidului. Ca lucrurile stau asa si nu altfel, sta marturie propria sa declaratie. Aristotel Căncescu, inca vicepreÈ™edinte la naÈ›ional al PNL, a anuntat brasovenii că nu va mai candida la funcÈ›ia de vicepreÈ™edinte la viitorul congres al liberalilor.
Cunoscut ca un as al manevrelor de culise nu este exclus sa mai incerce o manevra vineri, in plenul judetean al liberalilor brasoveni, cand se vor stabili si vota delegatii la Congres. Ceea ce uimeste este si faptul ca de buna voie si nesilit de nimeni Cancescu n-a renuntat niciodata la vreo functie politica importanta, care sa-i asigure atata putere.  
Oricum versatul politician (pentru asemenea exemplare ar trebui redefinit termenul) nu va parasi conducerea la nivel national al PNL, aceasta pentru ca, asa cum preciza, el este membru de drept în conducerea centrală a partidului, fiind liderul Ligii AleÈ™ilor Locali a PNL. Asta desigur pana la un nou scrutin.
Intrebat despre asa zisele conflictele din interiorul PNL, Căncescu a spus că È™i-ar dori „liniÈ™te È™i pace“ în partid, pentru că „din orice conflict ies È™ifonate toate părÈ›ile implicate“. Aristotel Cancescu a declarat acest lucru gandindu-se la cunoscuta expresie ce a definit de-a lungul timpului politica (inclusiv cea liberala): “pace si prietenie nici n- a fost… nici n-o sa fie”.
Prin aceasta miscare PNL nu are de cat de castigat, Cancescu a tot castigat pana acum.
 
Horia D.R.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.