Cruzime cu repetitie impotriva animalelor la Brasov

Cruzime cu repetitie impotriva animalelor la Brasov

0 254
Al doilea caz de cruzime impotriva animalelor in doar o saptamana in Brasov. Unul din paznicii Liceului Silvic a aruncat o pisica in gura maidanezilor din curtea institutiei, dupa ce a lovit-o cu o bucata de lemn. Scena a socat o fetita de 11 ani, asa cum s-a intamplat saptamana trecuta cu o tanara din Zarnesti care a gasit in container un caine cu trei picioare retezate. Pisica a murit din cauza ranilor; maidanezul macelarit a avut aceeasi soarta, dupa ce un veterinar l-a eutanasiat ca sa-i curme suferintele.
Incidentul s-a intamplat marti in curtea Liceului silvic, in fata caruia asteptau fetita impreuna cu mama ei. Ambele au vazut cum paznicul dadea cu bolovani dupa o pisica refugiata intr-un copac: Unul dintre bolovanii aruncati de barbat chiar le-a lovit masina, fapt care nu l-a deranjat pe acesta. Omul a reusit in cele din urma sa nimereasca felina, care a cazut in tarcul cainilor comunitari care cresc in curtea liceului. Cainii au muscat-o atat de rau incat pisica a reusit sa scape, a fost gasita de catre un tanar care a anuntat imediat pe facebook o asociatie de protectia animalelor. Oamenii l-au sfatuit sa o ia intr-o patura si sa o duca la sediul lor. Din pacate, pana a ajuns la veterinar, bietul animal a murit.
Revoltati de cele intamplate, parintii fetitei au luat masuri impotriva gestului de cruzime comis de paznic.
Asociatia de protectia animalelor care a facut autopsia animalului va depune plangeri impotriva paznicului Liceului Silvic.
Este al doilea caz de cruzime  impotriva animalelor comis in ultima vreme in zona Brasovului. Saptamana trecuta, la Zarnesti, o tanara descoperea ingrozita intr-un container un maidanez cu trei picioare retezate cel mai probabil cu o maceta. Politia are deja un suspect in acest caz de bestialitate si analizeaza in prezent o inregistrare video in care barbatul este surprins, se pare, comitand o fapta asemanatoare.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.