Doi brasoveni vor purta flacara olimpica

Doi brasoveni vor purta flacara olimpica

0 245

Torta cu flacara olimpica care va arde la Brasov, in timpul Festivalului Olimpic al Tineretului European editia de iarna 2013, va fi purtata de catre sabrerul Rares Dumitrescu si antrenorul lotului national masculin de sabie, Mihai Covaliu. Ambii au fost medaliati cu argint la JO de vara de la Londra 2012, iar ei vor face parte din stafeta ce va purta torta olimpică la Brasov, pe 17 februarie, inainte de ceremonia de deschidere a FOTE 2013.

Rares Dumitrescu si Mihai Covaliu au fost facut de catre actualul primar cetaten de onoare ai municipiului Brasov, pentru rezultatele exceptionale pe care cei doi la-au castigat de-a lungul carierei, se arata intr-un comunicat al site-ului competitiei de iarna.

Comitetul de organizare a FOTE 2013 a anuntat ca aprinderea flacarii olimpice va avea loc pe 2 februarie cu prilejul unei ceremonii pe stadionul Panathinaikos din Atena. Cu prilejul ceremoniei, presedintele Comitetului de organizare, George Scripcaru, va tine un discurs in limba romana, dupa care va avea loc un schimb de cadouri simbolice intre reprezentantii Greciei si Romaniei. TVR va transmite in direct acest eveniment.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.