Explorari in trupul de litere al operei lui Gheorghe Craciun

Explorari in trupul de litere al operei lui Gheorghe Craciun

0 273
Profesorii de la  Facultatea de Litere si-au omagiat colegul disparut in urma cu 6 ani.
"Trupul si litera – explorari critice in biografia si opera lui Gheorghe Craciun" este volumul prin care filologii brasoveni au celebrat amprenta puternica lasata de scriitura inzestratului critic si scriitor in lumea literara romaneasca.
Fosti si actuali studenti, profesori, dar si iubitori de carte care au citit opera lui reputatului critic brasovean au fost prezenti la lansarea cartii "Trupul si litera – explorari critice in biografia si opera lui Gheorghe Craciun".
Volumul coordonat de Andrei Bodiu si Georgeta Moarca reprezinta un emotionant omagiu adus de fostii  colegi de la Facultatea de Litere a Universitatii "Transilvania" in cadrul "Serilor Facultatii de Litere". Volumul exploreaza senzatiile care mediaza intre trup si litera si care au constituit materia preferata de scriitorul Gheorghe Craciun.Adrian Lacatus – decanul Facultatii de Litere a Universitatii "Transilvania" si profesorii Andrei Bodiu si  Georgeta Moarcas, au vorbit despre actualitatea operei lui Craciun si despre deschiderile de explorare pe care scrierile sale le-au creat noii generatii de scriitori.
O noua intalnire care sa-l omagieze pe scriitorul si profesorul Gheorghe Craciun va avea loc peste 5 ani.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.