Sportivii de la CSU Brasov s-au intors cu sapte medalii de la...

Sportivii de la CSU Brasov s-au intors cu sapte medalii de la Inzell

0 282
Brasovul demonstreaza ca este o pepiniera de reale talente care reusesc sa faca cinste atat orasului cat si tarii. Astfel patinatorii de la Clubul Sportiv Uuniversitar Brasov au avut o evolutie mai mult decat buna Campionatele Nationale de patinaj viteza, care s-au desfasurat la Inzell in Germania. Astfel sportivii brasoveni au reusit sa cucereasca nici mai mult nici mai putin decat sapte titluri nationale, au obtinut zece medalii de argint si patru de bronz.
In competitia senioarelor, Katalin Kristo a castigat cinci medalii de aur in probele de 500m, 1000m, 1500m, 3000m si in clasamentul general. Cristina Radu a secondat-o cu success ea obtinand medaliile de argint in aceleasi probe.
La seniori, Claudiu Grozea a obtinut un argint in proba de 1500 de metri si patru medalii de bronz, la 1000m, 3000m, 5000m si in clasamentul general.
Clubul brasovean a punctat si in competitia juniorilor unde Bogdan Tatulescu a castigat doua titluri nationale jn probele de 1500 de metri si in clasamentul general si patru medalii de argint in probele de 500m, 1000m, 3000m si 5000m.
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.