Prostie cu sens unic pe DN1

Prostie cu sens unic pe DN1

0 317
Sensul unic pe DN1 este o idee proasta si imposibil de pus in aplicare. Este parerea soferilor brasoveni despre propunerea ministrului de Interne Radu Stroe ca DN1 sa aiba sens unic spre munte iar drumul de intoarcere sa fie DN1A Cheia, Sacele.
Conducatorii auto nu inteleg de ce brasovenii si predelenii trebuie sacrificati pentru distractia bucurestenilor si cred ca gaselnita mascheaza neputinta Guvernului de a construi tronsonul de autostrada Comarnic-Brasov.
Radu Stroe, ministrul de Interne, a propus joi ca DN1 sa devina drum cu sens unic spre munte pina cind va fi gata autostrada Bucuresti-Brasov.
Solutia, temporara, ar rezolva in opinia sefului de la Interne problema ambuteiajelor cumplite mai ales pe tronsonul Comarnic-Brasov.
Daca anuntul l-a luat prin surprindere pe seful Directiei Generale a Politiei Rutiere, ii indigneaza pe soferii din Brasov, care il califica drept o mare porcarie, o aberatie iesita din comun, care ar izola foarte multe localitati.
Problema ambuteiajelor ar putea fi rezolvata doar odata cu realizarea autostrazii Bucuresti – Brasov a carei finalizare este insa programata pentru 2017.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.