Handbalistele de la Corona n-au avut parte de relaxare

Handbalistele de la Corona n-au avut parte de relaxare

0 275
Mariana Tirca le-a chemat la antrenamente pe fete inca din a doua zi a anului, iar in 3 ianuarie fetele au uitat deja de sarbatori si au facut un antrenament complex, de doua ore. Vestea buna pentru rulmentiste este ca la pregatire au participat toate jucatoarele. Revenita dupa o accidentare din primavara anului trecut, Cristina Zamfir incearca sa le ajunga din urma cu pregatirea pe colegele sale si isi doreste sa obtina rezultate cat mai bune cu echipa.
Pe langa Zamfir, pe teren au reaparut Camelia Balint Hotea si Diana Drutu, accidentate la finalul anului trecut. De aceasta data nu au lipsit nici elevele Denisa Dedu si Andreea Pricopi, aflate in vacanta, astfel ca Mariana Tirca a putut conduce antrenamentul cu intreg lotul.
Pe rulmentiste le asteapta trei partide dificile din turul campionatului, inainte sa inceapa partea a doua a intrecerii.
Din pacate, pregatirea in sala de sport de la Scoala 11 presupune multe riscuri pentru sportive. Condensul din sala face ca suprafata sa fie acoperita cu balti care pun in pericol integritatea handbalistelor.
Deblocarea banilor de la Guvernul Romaniei pentru ca Sala Sporturilor sa fie finalizata este, in acest caz, esentiala pentru ca echipa sa se poata pregati in conditii normale. In aceasta saptamana, junioarele nascute in 1998 si 1999 participa la un turneu in Slovacia.
Joi, in prima zi, Corona a jucat impotriva formatiei gazda, Tatran Presov, impotriva maghiarelor de la Ferencvaros si a campioanei Macedoniei, Skopje. Turneul se va incheia duminică.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.