Au dat partiile pe distractia de la pisicina

Au dat partiile pe distractia de la pisicina

0 288

 

Peste 2500 de turisti si brasoveni au venit sa se relaxeze dupa Revelion in bazinul cu apa calda sau in cele de inot ale unui complex acvatic din oras. Cei care au preferat piscinele au venit sa inoate convinsi ca numai apa ii poate ajuta sa dea jos kilogramele acumulate la mesele de Sarbatori.
Cum zapada de pe partii s-a cam imputinat de sarbatori, turistii si brasovenii au cautat alternative sa faca miscare. Dupa nopti de distractie si excecese, s-au indreptat spre pisicine. Programul a fost specific unei zile de weekend astfel ca cei veniti la distractie au avut parte de tobogane cu apa,  dusuri rustice, sauna, jacuzzi si masaj.
Bazinul interior-exterior este cel care a atras cei mai multi petrecareti, care se pot relaxa chiar si cand afara sunt -20 de grade. Temperatura apei variaza intre 36 si 38 de grade iar adancimea bazinului nu depaseste 1 m si jumatate.
Nici trambulinele sau toboganle nu au fost ignorate. Copii si adulti laolalta s-au lasat sa alunece pe panta sau au facut sarituri care mai de care mai curajoase:
Administratorii complexului considera ca a doua zi din noul an este cea mai aglomerata si pe buna dreptate.
Baile si sariturile in apa sunt de multa vreme la Brasov o alternativa pentru sporturile de iarna, mai ales pentru cei mai comozi sau cei care au exagerat cu caloriile la mesele de sarbatori.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.