V-ati abonat la stirile 2013?

V-ati abonat la stirile 2013?

0 255
Probabil ca toti v-ati facut planuri pentru 2013. V-ati propus diverse chestii de care vreti sa va tineti, ati facut promisiuni si legaminte. Un ambalaj de intentii prin care vreti ca anul in care am intrat sa fie altfel decat cel pe care l-a lasat in urma. Perfect normal; atat de normal incat te asteptati ca toti sa faca la fel.
Flacaii si fatucile din televiziuni si presa scrisa au, insa, alte prioritati. Nu vor sa renunte in ruptul capului la metehnele cu care ne-au otravit un an intreg. In mass-media nu functioneza fagaduintele de schimbare la trecerea pragului dintre ani. Facatorii de stiri si sefii lor vor continua sa ne polueze cu informatii, vesti, barfe, zvonuri si comentarii idioate despre ce cred ei ca ne-ar putea interesa. Ba o vor face sub paravanul interesului public.
Asa cum si-au varat microfoanele si camerele de luat vederi in meniul prezidential de Anul Nou, motivand ca publicul este ahtiat dupa informatia asta. Nu cred ca romanul, in plina petrecere de Revelion, alaturi de prieteni, familie sau singuri, ardea de nerabdare sa stie ce haleste seful statului sau alti granguri politici.
Ma-ndoiesc ca natiunea n-are digestie daca nu stie ce pun pe masa maharii sau daca n-au citit mesajele imbecile de pe facebook sau twitter cu care lumea politica ne conecteza la viata ei.
Chiar va intereseaza astia si cand petrec? Nu-i vedeti destul in restul timpului? Nu sunteti satui de vorbaria lor infinita si de vietile lor politice sarbede?
Chiar ati sunat la televiziuni ca la urgente de-au dat astia fuga pe teren si-au tropait in fata viloaielor sa se zgaiasca pe geam la petrecerile de politicieni? V-ati cerut disperati doza de stiri cu basesti, antonesti, ponti si alti actori nepofiti in vietile noastre?
Daca ma-nsel si ati facut asta, cred ca trebuie sa-mi schimb abonamentul.
 
Vifor Rotar 
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.