Despre unele din legile universului

Despre unele din legile universului

0 243
Supărarea este una dintre cele mai răspândite încălcări ale "legilor universului", care poate determina mari neplăceri în viaÅ£a, atât a celui pe care te superi, cât ÅŸi în propria ta viaţă. Potrivit legii bumerangului, tot ceea ce emitem în atmosferă, din punct de vedere vibratoriu: gânduri, vorbe, dorinÅ£e, fapte, sentimente se întorc la noi producând efecte perturbatoare în câmpul nostru energetic. De aceea nimeni nu poate face rău altuia, fără să plătească.   
 
Gandul
Oricând aveÅ£i gânduri negative despre o persoană, să vă rugaÅ£i în permanenţă pentru sănătatea ei.
Când ne gândim la cineva, se creează instantaneu o punte energetică între noi ÅŸi omul la care ne gândim. De aceea, orice gând rău reprezintă un atac energetic care aduce un prejudiciu omului respectiv. Astfel ne atacăm ÅŸi ne omorâm unul pe altul în mod inconÅŸtient, de multe ori fără să ne dăm seama de acest lucru.  Gândirea noastră dispune de cea mai puternică forţă creatoare din întregul univers.
Gândul este cel care aduce pacea ÅŸi liniÅŸtea în sufletul nostru.
Gândul este cel care atrage binele sau răul în existenÅ£a noastră.
Toate gândurile emise plutesc în aer ca niÅŸte mine ameninţătoare pentru a lovi pe cel ce le-a produs.   
 
In cuplu si la munca…
Neintelegerile într-o relatie de cuplu vin din nevoia de a-l controla ÅŸi domina pe celălalt. Fiecare încearcă astfel să aibă controlul ÅŸi să rămână deasupra întregii situaÅ£ii.  Când controlezi o altă fiinţă îi iei energia, îÅ£i faci plinul pe socoteala altuia. Astfel devii vampir energetic.
Răcirea relaţiilor dintre doi parteneri se datorează creşterii nivelului de agresivitate interioară.
Lipsa de compatibilitate duce la lipsa de comunicare. Lipsa de comunicare duce la dezastru.
Lipsa de comunicare prin iubire duce la ură. O agresivitate subconÅŸtientă faţă de partener, la slujba se transformă într-un program de autodistrugere.
Dacă doi parteneri abuzează fizic sau emoÅ£ional unul de celălalt, atunci ei nu merită să rămână împreună. Cu cât este mai puternică dependenÅ£a de persoana iubită, cu atât mai numeroase sunt pretenÅ£iile noastre faţă de ea. 
DependenÅ£a naÅŸte agresivitatea, iar agresivitatea produce boala. DependenÅ£a de dorinÅ£e, frica, depresia ÅŸi supărarea atrag gelozia. Orice expresie dură, afirmată pe un ton categoric poate provoca un rău atât sieÅŸi cât ÅŸi unui alt om. Ori de cate ori cădem în acest prost obicei, ne deconectăm de la sursă ÅŸi intrăm în suferinţă. Cearta, mânia, nerăbdarea emit în tăcere o mare forţă destructivă.Numai prin iubire poate seca izvorul răutăţilor.
În dragostea omenească trebuie întotdeauna să existe o detaÅŸare de omul iubit. Cu cât aveÅ£i mai multe pretenÅ£ii, iritări ÅŸi nemulÅ£umiri faţă de omul apropiat, cu atât mai mult creÅŸte dependenÅ£a de el.
DependenÅ£a de valorile materiale ne va omorî încetul cu încetul ÅŸi spiritul ÅŸi sufletul.
Să nu vorbiÅ£i despre nenorocirile trăite, pentru că ele pot prelungi durata lor.  
Când nu vorbim cuiva despre problemele noastre, noi ne îndepărtăm de ele. Îndepărtarea de ele este primul pas pentru depăşirea acestora. EsenÅ£ial este când vorbiÅ£i despre problemele ÅŸi emoÅ£iile dvs. să nu căutaÅ£i milă sau compătimiri. 
Dacă aveÅ£i o mare supărare sau tristeÅ£e, încercaÅ£i să nu aduceÅ£i sentimentele acestea acasă. IeÅŸiÅ£i în stradă cu deosebire în locurile înverzite ÅŸi plimbaÅ£i-vă!
Nu faceÅ£i din casa dvs. o groapă de gunoi energetic. Dacă locuiÅ£i de câÅ£iva ani ÅŸi aÅ£i saturat spaÅ£iul cu regrete, supărări ÅŸi spaime, amintiÅ£i-vă momentele în care v-aÅ£i certat ÅŸi supărat, aÅŸezaÅ£i-vă în acel loc, iertaÅ£i, anulaÅ£i agresivitatea faţă de iubire, rugaÅ£i-vă (de ce nu ?)!    
 
Cum dăruieşti aşa primeşti!
Roagă-te ca toÅ£i cei din jurul tău să fie fericiÅ£i, sănătoÅŸi ÅŸi întreaga lume să fie binecuvântată. Această rugare ,nu doar in biserica poate iradia atât de multă iubire către întreaga lume, încât iubirea se va întoarce la tine din belÅŸug. 
Răzbunându-te, te faci egal cu adversarul. Iertându-l, te arăţi superior. Iertând, ne eliberăm pentru a ne putea înălÅ£a. Ar trebui să fim conÅŸtienÅ£i că iertând, îi eliberăm pe cei care ne-au greÅŸit, deci iertând oferim libertate.
Să alegi calea iertării, pentru că numai ea desface rana încleÅŸtată în timp.     
O gândire sau o acÅ£iune negativă este resimÅ£ită dureros de mii de organisme. De aceea există o lege a naturii ÅŸi a ÅŸtiinÅ£ei (Principiul al III-lea al mecanicii cunoscut si sub numele de Principiul actiunii si reactiunii), conform căreia răul pricinuit altora ne face rău ÅŸi nouă înÅŸine. De aceea străduinÅ£a de a ierta sufleteste duÅŸmanii ÅŸi de a îndrepta spre ei gânduri de pace ÅŸi iubire constituie un act protector pentru noi.   
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.