Campania – Copil pentru Copil in grădiniÅ£e, ÅŸcoli ÅŸi licee braÅŸovene

Campania – Copil pentru Copil in grădiniÅ£e, ÅŸcoli ÅŸi licee braÅŸovene

0 764
A devenit o tradiÅ£ie în rândul elevilor braÅŸoveni, ca în perioada sărbătorilor de iarnă să desfăşoare acÅ£iuni caritabile menite să strângă bani care să contribuie la acoperirea unor costuri de îngrijire pe care HOSPICE o oferă gratuit, pacienÅ£ilor incurabili.
Anul acesta, povestea aceasta a început în Centrul de Zi-adulÅ£i, unde doamnele care vin aici la terapie ne-au spus că ar confecÅ£iona cizmuliÅ£e decorative de Crăciun ÅŸi au nevoie de o masină de cusut.
Apelul nostru a fost postat pe Facebook ÅŸi am fost deosebit de plăcut surprinÅŸi să vedem că prietenii HOSPICE au răspuns prompt ÅŸi astfel, am primit în dar trei maÅŸini de cusut.  ImpresionaÅ£i de dorinÅ£a pacientelor de a contribui astfel la strădania noastră de a strânge fonduri, am amintit povestea unui om de afaceri care căuta darul potrivit pe care să-l ofere angajaÅ£ilor, de Crăciun.
Încântat de iniÅ£iativa pacientelor, a comandat un număr de 150 cizmuliÅ£e, dispus să ofere 10 euro/bucata. Doamnele vrednice s-au aÅŸternut la treabă, dar din pacate starea de sănatate le impiedică să lucreze susÅ£inut ÅŸi să onoreze la timp “comanda”…
Åži ca într-o frumoasă poveste, ne-au sărit în ajutor prichindeii de la grădiniÅ£e, care atent îndrumaÅ£i de educatoare au realizat la timp cele 150 de cizmuliÅ£e.
Ce v-am povestit mai sus, este doar o părticică din cele întâmplate într-o amplă campanie pe care noi am numit-o “Copil pentru Copil”.
PreÅŸcolari ÅŸi elevii din GradiniÅ£ele cu program prelungit nr: 1,2, 7, 8, 11; KINDERGARTEN BIMZI,  Åžcoala Generală nr.2 , Åžcoala Gimnazială Crizbav; Liceul Johannes Honterus; Colegiul “Dr. Ioan Mesotă” , Liceul Teoretic “Petru RareÅŸ” din Feldioara, alături de ceilalÅ£i suporteri ai noÅŸtri, demonstrează că există oameni cărora le pasă, ÅŸi se implică în a asigura  un trai mai bun celor mai puÅ£in fericiÅ£i dintre ei.
Este lăudabil faptul că tot mai multe instituÅ£ii de invătământ acordă atenÅ£ie ÅŸi educă în spirit caritabil astfel incât copiii de toate vârstele ÅŸi părinÅ£ii lor se arată interesaÅ£i de ceea ce se intamplă în jur.
Implicarea activă a educatorilor, parintilor si elevilor, alături de sprijinul primit de la ceilalÅ£i reprezentanÅ£i din comunitate adaugă partea întregului ÅŸi reprezintă pentru noi recunoaÅŸterea necesităţii serviciilor hospice ÅŸi certitudinea că suntem ÎMPREUNÄ‚ pe drumul cel bun pentru a le ARÄ‚TA BOLNAVILOR INCURABILI CÂT DE IMPORTANÅ¢I SUNT PENTRU COMUNITATE.
Echipa HOSPICE mulÅ£umeÅŸte tuturor celor care de-a lungul anului ne-au fost alaturi în nenumăratele campanii ÅŸi evenimente.
Fie ca Anul Nou să vă întâmpine cu sănătate ÅŸi bucurii ÅŸi împreună să avem puterea de a continua să ajutăm!
Echipa HOSPICE Casa Speranţei
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.