ASC Corona 2010 Brasov a castigat in fata celor de la Dab...

ASC Corona 2010 Brasov a castigat in fata celor de la Dab Docler

0 259
Echipa de hochei pe gheata ASC Corona 2010 Brasov, pregatita de tehnicianul Greg Lindqvist, a reusit sa invinga pe gheata Patinoarului Olimpic din Parcul Tractorul, formatia Dab Docler cu scorul de 3:2, scorul pe reprize fiind 0:1, 0:0, 1:0, 0:0, 2:1. Sustinuti de un public frenetic, care a umplut pana la refuz tribunele arenei, jucatorii brasoveni au jucat de la egal la egal cu puternica formatie maghiara. Jocul s-a disputat intr-un ritm alert si foarte sustinut, ceea ce a placut publicului spectator, iar brasovenii au fost cei care si-au adjudecat victoria chiar la limita.
Greg Lindqvist antrenorul brasovenilor a afirmat imediat dupa meci ca se simte extraordinar dupa aceasta victorie si se bucura foarte mult ca le-a oferit o bucurie spectatorilor prezenti la patinoar.  “A fost un meci pe cinste azi, intr-un patinoar plin, publicul a fost senzational si in anumite momente, chiar ne-a impins de la spate. A fost un meci, in care ambii portari, au fost in zi mare si faptul ca, ambele echipe au avut numeroase ocazii de a inscrie, a aratat ca au fost la inaltime. Am spus si atunci cand aveam multi jucatori accidentati, ca aceasta echipa va arata altfel in efectiv complet si cred ca asta s-a vazut si in aceasta seara. Avem un meci important duminica, de la ora 20.00, pe care trebuie sa-l castigam si sunt convins si eu ca, cu aceasta atitudine, vom obtine 3 puncte.” a afiramt Lidqvist.
De partea cealalta Zoltan Szilassy antrenorul secund al formatiei Dab Docler s-a aratat dezamagit de infrangere, dar a recunoscut superioritatea echipei brasovene. 
Mereu mi-a placut sa joc aici la Brasov, si acum ca antrenor, am aceeasi senzatie. In seara asta spectatorii s-au bucurat de un meci de hochei de calitate. Fiecare echipa a ajut sansa sa castige, in timp regulamentar ,partida, au fost multe ocazii de poarta iar la loviturile de departajare este deja o loterie si, in seara asta, norocul a fost de partea Brasovului. Am avut parte de o atmosfera cum rar se vede in aceasta liga si vreau sa felicit publicul brasovean.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.