ASUL MAGHIAR ERA DE PAPT …SEPTARUL DE PICA!

ASUL MAGHIAR ERA DE PAPT
…SEPTARUL DE PICA!

0 323
Asului maghiar îi stă bine în mâneca învingătorului. Mereu în mâneca puterii. În ciuda unei majorități consistente în parlament, USL trecea peste mizeria politică a ultimilor patru ani, când UDMR a jucat rolul dreptei fidele lui Traian Băsescu, doar sa recunoasca Constitutia si art.1 din Constitutie.
Din pacate, UDMR È™i susÈ›inătorii săi de orice fel doresc dizolvarea statului naÈ›ional unitar român È™i federalizare, mai întâi sub falsa poveste a autonomiei etnice.
Și Austria este un stat federal dar nu este împărÈ›ită în zone administrative cu caracter etnic.
Autonomia sporită a Slovaciei din Cehoslovacia de odinioară însă a însemnat, la un moment dat, federalizare È™i independență. Acum Budapesta si maghiarii din Slovacia vor autonomie in CADRUL NOULUI STAT, SLOVACIA… Asta vrea È™i UDMR cu Transilvania! Un nou stat!! Deci intoarcerea la Evul mediu maghiar…
Acasa, UDMR l-a susÈ›inut necondiÈ›ionat pe Traian Băsescu în politica lui de diminuare a veniturilor de orice fel, apoi în loviturile date sistemului de educaÈ›ie, de sănătate, siguranÈ›ei naÈ›ionale, si nu s-a distanÈ›at nici măcar prin atitudine atunci când, români È™i maghiari deopotrivă, au fost bătuÈ›i pe străzile oraÈ™elor României de acum un an. Iar acum, UDMR vroia dialog politic?!
Kelemen Hunor, de mana cu Tokes, È™eful unei asociaÈ›ii politice basiste hibrid dar solidară în trădarea țării, vrea să construiască un dialog cu Puterea.
 "Un dialog va exista, fiindcă România are nevoie de dialog. Societatea românească are nevoie de liniÅŸte, nu de scandal. Deci dialog va exista, indiferent cine va fi la guvernare ÅŸi cine va fi în opoziÅ£ie ÅŸi eu cred că e bine după foarte mulÅ£i ani de zile să trecem într-o nouă etapă. (…) Cunosc declaraÅ£iile preÅŸedintelui Crin Antonescu ÅŸi sunt pentru mine liniÅŸtitoare, deci este un om deschis la dialog, la colaborare,"…
Sa intelegem ca nu mai e nationalist, ca pana ieri!? Atunci de ce vrem sa-l reclamam, dupa model basist, la Bruxelles?
România a avut nevoie de dialog È™i atunci, atunci când, români È™i maghiari deopotrivă, au trebuit să suporte tăierile de salarii, pensii È™i diferite ajutoare sociale, fără să existe soluÈ›ii de redresare economică, iar Hunor a tăcut.
România a căutat cu disperare un dialog cu puterea atunci când, după sintagma „ghici ghicitoarea mea”, români È™i maghiari au ieÈ™it în stradă, mulÈ›i fiind bătuÈ›i, arestaÈ›i, anchetaÈ›i, intimidaÈ›i, iar Hunor a tăcut.
Atunci, sa taca !
 

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.