Olimpia CSU Brasov invinsa pe teren propriu de CSU Alba Iulia

Olimpia CSU Brasov invinsa pe teren propriu de CSU Alba Iulia

0 236
Echipa de baschet Olimpia CSU Brasov, pregatita de tehnicianul Dan Calancea,  a pierdut din pacate nemeritata, cu scorul de 60-71 (15-20, 15-17, 11-18, 19-16), partida disputata joi pe teren propriu in compania formatiei CSU Alba Iulia, intr-un meci contand pentru etapa a XXI-a a Ligii Nationale de baschet feminin. In cadrul etapei a 21-a a Ligii Nationale de baschet feminin, in sala Forex, din cartierul Tracotrul, s-a disputat o partida restanta din etapa a XXI-a, si anume Olimpia CSU Brasov – CSU Alba Iulia.
 CSU Alba Iulia a venit la Brasov cu gandul de a pleca cu toate punctele ceea ce a si reusit, intalnind o echipa a "olimpicelor", determinata in a-si vinde destul de scump pielea.
Elevele pregatite de Dan Calancea au facut un joc bun si au reusit chiar sa tina aproape de echipa vizitatoare in prima repriza. Totuşi, arbitri delegaţi pentru acest meci nu s-au ridicat deloc la importanta partidei, lucru care a fost resimtit din plin de echipa brasoveana din moment ce unele decizii au defavorizat Olimpia CSU.
Primele trei marcatoare ale Olimpiei CSU Brasov au fost: Munteanu (cea mai buna din tabara gazdelor) 18 puncte, Hoskins 14, Stjepanovic 13.
La finalul partidei, antrenorul echipei gazda, Dan Calancea, a declarat urmatoarele: “Probabil e un rezultat neconform cu aspectul jocului, dar este conform cu valoarea echipelor, pentru ca diferenta dintre noi si Alba Iulia este net in favoarea echipei din Alba Iulia. Probabil ca doar doua jucatoare de la Alba Iulia castiga dublu decat castigă intreaga noastra echipa. Consider ca echipa a luptat asa cum a putut, a si gresit in unele momente importante ale jocului, dar cred ca s-a ridicat de multe ori la nivelul echipei din Alba Iulia”.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.