Mosu’ la Centrul de copii si juniori al FC Brasov

Mosu’ la Centrul de copii si juniori al FC Brasov

0 354
Desi toti isi doresc sa dea un sac de goluri, copiii si juniori de la FC Brasov n-au avut nimic impotriva cand s-au pomenit cu sacul plin. Cel care l-a carat a fost Mos Craciun, ajutat de Csaba Gyorfi, fosta mare glorie a galben-negrilor din anii 60-70 si mijlocasul Alex Mateiu, care este el insusi un produs al Centrului de copii si juniori al FC Brasov.
Amandoi au imparti, intr-un magazin cu profil sportiv din Brasov, cadouri celor aproape 200 de copii din cele 9 grupe de varsta ale centrului FC Brasov, pentru rezultatele bune pe care le-au obtinut in cursul anului.
Micii fotbalisti au fost incantati de darurile primite – dulciuri, piese de echipament sportiv si mingi de fotbal – si au planuri mari pentru viitor
Mijlocasul Alex Mateiu, care a jucat si el in tricoul copiilor de la FC Brasov, nu este interesat deocamdata de transferuri si vrea sa faca un retur cat mai bun cu FC Brasov:
Organizatorii sunt si ei bucurosi ca generozitatea patronului Ioan Neculaie si a sponsorilor apropiati de FC Brasov a facut posibila acordarea de cadouri copiilor care sunt generatia de maine a stegarilor.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.