Pietre scumpe la expozitia Mineralia

Pietre scumpe la expozitia Mineralia

0 287
Bijuterii din pietre pretioase, minerale, cristale sau obiecte decorative. Este propunerea Expozitiei Mineralia pentru cei care inca nu s-au hotarat la un cadou de Craciun  sau care isi doresc o noua podoaba pentru seara de Revelion. Cea mai scumpa piatra este un chihlimbar care se vinde cu 1600 de euro, dar preturile celorlalte exponate sunt pentru toate buzunarele.
Expozitia se afla la a doua editie in acest an si doreste sa aduca la un loc pasionatii de minerale, care pot schimba idei, informatii si pot discuta teme de interes in domeniu. 
Autenticitatea este cuvantul cheie care defineste expozitie din Muzel de Istorie. Cumparatorii trebuie sa stie insa, ca pietrele nu sunt promovate pentru proprietatile lor medicale, ci pentru frumusetea lor.
Vedetele expozitiei sunt ametistul, acvamarinul, azuritul, rubinul si turcoazul. Cea mai scumpa piatra de la prezentare este chihlimbarul din Romania, de culoare galben – cognac, care ajunge la 1600 de euro. Putine locuri din lume se pot lauda cu acest produs natural. Preturile sunt insa accesibile si pentru toate buzunarele.
Expozitia va fi deschisa pana pe data de 23 decembrie.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.