ASC Corona Brasov va juca cu Steaua in semifinalel Cupei Romaniei

ASC Corona Brasov va juca cu Steaua in semifinalel Cupei Romaniei

0 252

Steaua Rangers Bucuresti a reusit sa se califice in semifinalele Cupei Romaniei, acolo unde o va intalni pe ASC Corona Fenestela Brasov, pe gheta Patinoarului Olimpic din parcu Tractorul. Bucurestenii s-au calificat in semifinalele Cupei Romaniei la hochei pe gheata, dupa ce a invins pe CSS HSC Miercurea Ciuc cu scorul de 5-4 (0-1, 2-0, 3-3), marÅ£i seara, pe Patinoarul ”Mihai Flamaropol” din Bucuresti, in ultimul meci din Grupa B.

Pentru Steaua au marcat Ioan Timaru in minutle 23 si 50) si Viorel Nicolescu in minutele 28 si 44. Alt gol fiind marcat de Mihai Georgescu min. 42. Golurile ciucanilor au fost marcate de Szabolcs Hildebrand in min. 18, ”veteranul” Levente Elekes 51, Norbert Rokaly 54 si Tamas Reszegh 57.

In clasamentul final al Grupei B, pe primul loc a terminat HSC Miercurea Ciuc, cu 9 puncte, urmata de Steaua Rangers, 6 p, CSS HSC Miercurea Ciuc, 3 p, Progym Gheorgheni, 0 p.

Turneul final al competitiei va fi gazduit vineri si sambata de Patinoarul Olimpic din Brasov. Vineri vor avea loc semifinalele ASC Corona Brasov – Steaua Rangers (16,00, Digi Sport) si HSC Miercurea Ciuc – Dunarea Galati (19,15, Digi Sport). Sambata se vor desfasura meciul pentru locul 3 (13,30) si finala (17,00, Digi Sport).

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.