PAPA BENEDICT S-A …SPURCAT LA TWITTER

PAPA BENEDICT S-A …SPURCAT LA TWITTER

0 300
Papa Benedict al XVI-lea a postat, miercuri, primul său mesaj pe contul său oficial de Twitter, de pe o tabletă electronică, ce i-a fost adusă de oficialii Consiliului pontifical al comunicaÅ£iilor sociale ÅŸi de un… responsabil al platformei de microblogging, Claire Diaz-Ortiz, informează AFP.
După ce i-a binecuvântat pe cei 4.500 de credincioÅŸi adunaÅ£i în sala Paul al VI-lea pentru audienÅ£a sa săptămânală, papa, în vârstă de 85 de ani, a postat primul său tweet.
Lovitura publicitara importanta pentru Twitter, tocmai cand "afacerea'' incepuse sa scartzaie…
Tableta i-a fost pusă pe o masă acoperită cu o ţesătură roşie.
După ce i s-a arătat cum funcÅ£ionează dispozitivul, Benedict al XVI-lea, zâmbitor, uÅŸor ezitant, a apăsat pe tasta care i-a permis să trimită primul mesaj pe Twitter: "Cari amici, è con gioia che mi unisco a voi via twitter. Grazie per la vostra generosa risposta. Vi benedico tutti di cuore." (Dragi prieteni, cu bucurie ma alatur voua via Twitter. Va multumesc pentru raspunsul vostru generos. Va binecuvantez pe toti din inima)", a scris Papa.
 
P.S. Circula pe acelasi Twitter, pe vremea cand abia se inventase ''ciudatenia'' , o poveste despre Blajinul Pontif Ioan Paul al II-lea care era sacait de un agent de vanzari de la Pepsi Cola.
Acesta ii propunea sa rosteasca, intru-una din memorabilele sale rostiri, undeva mai la urma, nici mai mult, nici mai putin decat cateva cuvinte: "Si lui Iisus i-ar fi placut Pepsi Cola"…
Dupa ce ajunsese cu oferta la …un miliard de dolari pentru fiecare cuvant, la refuzul bland al legendarului Papa, NEGOCIATORUL nu s-a mai putut abtine:
– Sfinte Parinte, ca sa pot muri linistit, va implor sa-mi spuneti: "Cu cat v-au dat mai mult cei de la Coca Cola?"
 
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.