Agentiile de turism au epuizat destinatia Laponia

Agentiile de turism au epuizat destinatia Laponia

0 340
Excursiile in Tara lui Mos Craciun aproape ca s-au epuizat din oferta agentiilor brasovene de turism. Destinatia Laponia a fost ceruta de 170 de clienti, care nu s-au uitat la bani ca sa le faca pe plac odraslelor. Cei care vor calatori pe alte meridiane de sarbatori au bagat si mai adanc mana in buzunare. In Romania, cele mai accesibile sunt statiunile balneo-climaterice, in timp ce, in strainatate, cele mai ieftine servicii se gasesc in Bulgaria.
Cu mai putin de 3 saptamani inaintea sarbatorilor de iarna, ofertele pregatite de agentiile brasovene de turism sunt deja pe terminate. Pachetele sunt pentru toate buzunarele si toate gusturile. Cei interesati sa scape de rutina de acasa, dar si de gatit traditionalele bucate, pot alege excursii in tara si peste hotare.
Peru, Republica Dominicana, Maldive, dar si Mexic sunt locatii pe care brasovenii cu gusturi mai excentrice nu le-au ocolit. Preturile sunt si ele pe masura – intre 2000 si 3000 de euro de persoana. Nu doar oamenii mari au preferinte de sarbatori ci si copiii. Pentru ei destinatia perfecta anul acesta este la Disneyland langa personaje precum Mickey Mouse, Minnie sau Donald ratoiul. Atractia principala ramane Regatul lui Mos Craciun. Desi este tocmai la capatul lumii, destinatia Laponia aproape s-a epuizat din oferte. Din cele 180 de locuri pentru o excursie in Tara Mosului, o agentie mai are disponibile acum doar 10 bilete. Daca ofertele sunt pentru prichindei, preturile sunt pentru oamenii mari.
Chiar si pe vreme de criza, cele mai bine vandute continua sa fie destinatiile din strainatate. Asta pentru ca preturile ajung de multe ori sa fie mult mai accesibile decat cele din tara, iar serviciile sunt incomparabile.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.