ASC Corona Brasov a dat de gheata cu Sportul Studentesc

ASC Corona Brasov a dat de gheata cu Sportul Studentesc

0 299
Formatia de hochei ASC Corona Brasov, pregatita de tehnicianul Erik Lindqvist a reusit scorul campionatului invingand in deplasare, fara nici un fel de probleme cu scorul de 18-0 formatia Sportul Studentesc, intr-un meci contand pentru Campionatul National.
Brasovenii si-au adus aminte ca stiu sa si joace hochei si asta au si facut, demonstrand publicului prezent la patinoar ca atunci cand vrei sa joci o poti face chiar castigand la un scor confortabil. Cu o aparare perfecta si fara greseala, cu un atac taios si instransigent, Corona Brasov s-a distrat practic cu "studentii" bucuresteni, care practic nu au prea gasit pucul pe teren.
La sfarsitul partidei tehnicianul brasovenilor s-a declarat multumit de prestatia echipei dar si de scorul inregistrat pe tabela de marcaj dorindu-si ca si pe viitor jucatorii sa poata evolua cu o asa dezinvoltura si exactitate.
"A fost un meci pe care l-am dominat de la un capat la altul si ma bucur pentru ca am reusit sa il casitgam de o asa maniera. Sper ca sa mai avem astfel de evolutii si in celelalte partide", a afirmat tehnicianul brasovenilor.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.