Sorin Cartu vrea sa faca uitat rezultatul cu CFR,

Sorin Cartu vrea sa faca uitat rezultatul cu CFR,

0 275
Sorin Cartu tehnicianul formatiei FC Brasov, care a fost pe punctul de a pleca, dupa infrangerea rusinoasa de la Cluj, in fata CFR-ului, a fost ntors la sentimente mai bune, de către patronul Ioan Nicolae, a declarat: “Ne continuam seria meciurilor grele, inceputa cu Rapid. Acum, ne confruntam cu Pandurii, o echipa cu o prestatie foarte buna in acest campionat, care a surprins pe toata lumea.
Este o echipa cu un stil de joc ofensiv, caruia vom incerca sa-i facem fata. Avem o datorie, fata de toti cei care iubesc aceasta echipa si o obligatie, fata de ceea ce reprezinta aceasta meserie de fotbalist, pentru a ne lua o revansa, fata de ceea ce s-a intamplat etapa trecuta. Eu zic ca modul cel mai bun, pentru a face uitat rezultatul cu CFR, este de a invinge Pandurii.
Avem posibilitatea sa ne gandim la victorie si dorim sa castigam fiecare meci. Din fericire nu avem inca accidentari, vor reveni si jucatorii care nu au evoluat la Cluj. Speram ca pana la ora meciului cu Pandurii sa avem tot lotul valid, astfel incat sa aliniem cel mai bun unsprezece. Unicul mod de a dovedi ca sunt caractere tari, ca sunt fotbalisti este evolutia de duminica, la meciul cu Pandurii. “, a afirmat tehnicianul brasovenilor.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.