Ardelenii nu s-au speriat de turci

Ardelenii nu s-au speriat de turci

0 404

CFR Cluj grupare pregatita de Ioan Andone, a reusit sa scoata o remiza eroica in deplasare contra turcilor de la Galatasary Istanbul, scorul terminandu-se 1-1, intr-un meci care a avut cam de toate. Un stadion plin cu un public frenetic, teren mocirlos, o ploaie torentiala continua, eliminare, penalty, autogol, gol si tensiune. Ardelenii au reusit sa deschida scorul prin Kapetanos, dar l-au pierdut pe Aguirregaray inca inainte de pauza.

Felgueiras a parat un penalty in prima repriza, dar a primit gol la singura sa greseala spre final de meci. 1-1 cu mari emotii si o aparare fenomenala si sperantele pentru primavara europeana cresc in sufletul celor din Gruia.Cu un om in minus inca de la jumatatea primei reprize, CFR Cluj  parea o victima sigura a turcilor, care impinsi de la spate de un public frenetic, insa nu a fost sa fie asa spre deziluzia celor peste 30.000 de spectatori. Clujenii si-au analizat repede sansele È™i a ajuns la concluzia ca apararea este singura arma pe care o au la dispozitie si asta au facut, s-au aparat. Bazandu-se pe interventiile miraculoase ale lui Felgueiras si pe o aparare aglomerata depare de propriul careu, clujenii au sperat ca pot duce meciul pana la capat.

Partida s-a incheiat intr-o adevarata baie de namol, careul lui Felgueiras fiind serios afectat. Turcii au fortat victoria pe final, au atacat cu toate fortele, dar CFR Cluj a dovedit pana acum, cel putin in meciurile din deplasare ca stie sa se apere perfect cand este nevoita.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.