A fost inaugurat terenul de fotbal al Universitatii Transilvania Brasov

A fost inaugurat terenul de fotbal al Universitatii Transilvania Brasov

0 296
Pe Colina Universitatii Transilvania din Brasov, in prezenta a unei audiente foarte numeroase formata din student, profesori si invitati, a avut loc marti seara inaugurarea terenului de fotbal al universitatii.
Cei care au fost prezenti la acest eveniment au fost martorii reintrarii in circuit al terenului de fotbal din campusul universitar de pe Colina, refacut cu gazon sintetic si dat spre folosinta studentilor si nu numai. La inaugurare a fost prezent ÅŸi rectorul Universitatii Transilvania, Vasile Abrudan, care a afirmat ca aceasta inaugurare este doar inceputul unui lung sir de evenimente si surprize placute care vor avea loc in lumea academica din Brasov.
“Speram sa fie inceputul unui sir de surprize placute pentru studenti si, implicit pentru lumea academica din Brasov. Acest teren era asteptat de ceva timp, asa cum sunt sunt asteptate si alte evenimente din diverse domenii de activitate. Speram ca toate aceste obiective sa fie realizate cat mai repede si speram sa dan si un semnal ca Brasovul are nevoie si de alte terenuri, unde brasovenii sa poată face miscare”, a afirmat Vasile Abrudan.
Inaugurarea terenului, pe care se poate juca fotbal, dar si tenis sau volei a fost marcata si de un spectacol al studentilor Casei de Cultura. Momentul central al manifestarilor l-a constituit meciul de fotbal dintre o echipade juniori de la FC Brasov, pregatita de Mihai Panache si campioana Universiatii Transilvania. Cu acest prilej, a fost anuntat că FC Brasov va oferi gratuit 300 de bilete studentilor, la meciul FC Brasov – Petrolul, care se va desfasura in cadrul etapei a XIII-a a Ligii I. Al doilea meci al programului a fost unul intre o selectionata a profesorilor si una a studentilor Universitatii Transilvania.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.