Primul ghiozdan vine cu gratuitati pe RAT

Primul ghiozdan vine cu gratuitati pe RAT

0 119
Peste 2100 de boboci vor primi primul lor ghiozdan din partea municipalitatii. Este pentru al treilea an consecutiv in care Primaria acorda acest tip de ajutor brasovenilor care au copii in clasa I. De ghiozdan si rechizite vor beneficia si copiii cu varsta pana in 18 ani care provin din familiile cu un singur parinte. De anul acesta elevii vor beneficia si de gratuitate completa pe mijloacele de transport in comun.
Primaria considera ca programul primul ghiozdan nu vine doar in sprijinul parintilor care sunt astfel scutiti de o buna parte din cheltuiala cu inceperea scolii, ci ii face fericiti si pe boboci. In ghiozdanul primit de la primarie, bobocii vor gasi caiete de tip I si II, caiete speciale pentru abecedar, caiete speciale de matematica, un stilou si 24 de rezerve, caiet de desen format A4, creioane, creioane coloratre, guma, rigla si penal, acuarele si pensule, ascutitoare, betisoare, dar si coperte pentru caiete.
De anul acesta, elevii vor beneficia si de gratuitate completa pe mijloacele de transport in comun. Acum, ei platesc jumatate din contravaloarea unei calatorii, insa de saptamana viitoare, copiii care folosesc autobuzele RAT pentru a ajunge la scoala unde invata vor calatori gratuit pe baza unor tabele intocmite de scoli.
Primul ghiozdan va fi distribuit copiilor de clasa I in primele zile de scoala.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.