Braşoveanul Raul Neama, vicecampion balcanic la înot

Braşoveanul Raul Neama, vicecampion balcanic la înot

0 2133

Înotătorii de la CS ,,LUNA”Braşov au adunat premii şi medalii în două competiţii importante : Campionatele Balcanice de Juniori, desfăşurate la Oradea şi ,,Memorialul Mihai Mitrofan”, concurs de Masters, desfăşurat la Braşov. Mişcarea Masters în România se adresează celor peste 25 de ani care continuă să practice înotul sau celor care au învăţat să înoate la vârsta adultă şi doresc să includă în stilul lor de viaţă practicarea regulată a înotului.
Prima participare a clubului la Campionatele Balcanice l-a avut ca reprezentant pe Neama Raul (17 ani, foto) care a obţinut titlul de vicecampion balcanic, în proba de 4×100 metri mixt şi un loc 4 în proba de 100 metri fluture. La Campionatele Balcanice au participat sportivi din 9 ţări: Bulgaria, Moldova, Muntenegru, Grecia, Cipru, Turcia, Bosnia-Herţegovina şi România.
La Memorialul Mihai Mitrofan, CS LUNA Braşov s-a prezentat la start cu o echipă masters formată din 4 membri, avându-i în componenţă pe Tudor George, Laura Tudor, Torok Atilla şi Cristina Dima. Participarea la 19 probe, cu 3 categorii de vârstă, a adus 13 clasări pe podium:

Tudor George: – Locul II în proba de 100 metri spate

Torok Atilla: – Locul I în proba de 50 şi 100 de metri bras
Locul II în probele de 50 şi 100 de metri spate si craul

Cristina Dima: – Locul I în probele de 50, 100 şi 400 de metri spate
Locul I în proba de 100 de metri spate
Locul I în proba de 50 de metri flurure

Felicitări se cuvin, de asemenea, Laurei Tudor, pentru curajul de care a dat dovadă la prima participare, după numai 2 luni de când a absolvit cursul de iniţiere pentru adulţi.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.