SCHIMBAREA la inceput de AN NOU

SCHIMBAREA la inceput de AN NOU

0 233

Ca tot sunt la moda femeile care nu se simt implinite, se simt “blocate” in propria viata si, desi au tot ce si-ar putea dori, vor mai mult, biblia femeilor de pretudinteni, revista Cosmopolitan, ofera cateva sfaturi care, cu singuranta, vor face mii de femei fericite, sfaturi menite sa metamorfozeze viata doamnelor in … mult mai bine.
Este bine de stiut ca secretul producerii unei schimbari efective in viata dumneavostra este sa incepeti cu pasi marunti. Urmatoarele ponturi sunt gandite sa aiba un efect de domino asupra vietii dumneavostra. Veti afla noi informatii si veti prelua atitudini, va veti simti mai inspirate si mai motivate sa iesi din zona „moarta” in care va aflati.
Si acum sa o luam pas cu pas, iata un sfat pentru fiecare dintre dumneavoastra care aveti simptomele de mai sus:
1. Cumpara o revista pe care de regula nu obisnuiesti s-o achizitionezi. Cine stie ce idei noi si revigorante citesti in paginile ei!
2. Foloseste alimente normale in combinatii neobisnuite… cum ar fi felii decojite de portocala in salata, la care adaugi ceapa rosie si alune prajite.
3. Renunta la coafura pe care o tot porti. De exemplu, ridica-ti parul intr-o coada de cal (in loc sa-l strangi la ceafa) si vei vedea ca obtii un look copilaros si dragalas, care te va face sa te simti mai energica.
4. Ai castile iPod-ului mereu in urechi? Spune-le pas o vreme si da drumul unui radio – asa iei contact cu stirile, ultimele aparitii muzicale si potentiale subiecte de conversatie.
5. Dormi pe partea patului opusa celei in care te asezi de regula. Cand vei deschide ochii dimineata, probabil ca privirea va intalni un alt colt al camerei.
6. Imprumuta o carte de la cineva despre care stii sigur ca are alte gusturi in literatura decat tine.
7. Muta-ti laptopul in alta camera. Daca de obicei il tii cu tine in dormitor, du-l in sufragerie. Schimbaind putin atmosfera, te vei inviora atunci ciand vei lucra la calculator.
8. Cu prima ocazie cand iei masa cu iubitul sau prietenele, incearca un experiment: comandati-va mancare unii altora, astfel incat fiecare sa incerce preferintele celuilalt.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.