Inca un consilier a lui Klaus Iohannis pleaca de la Cotroceni

Inca un consilier a lui Klaus Iohannis pleaca de la Cotroceni

0 579

Demisia consilierului prezidențial Tatiana Niculescu Bran
„Azi, 21 aprilie a.c., m-am retras din funcția de purtător de cuvânt, de comun acord cu președintele României. Decizia mea a fost motivată de constatarea că în perioada decembrie 2014 — aprilie 2015 colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aș fi dorit-o”, arată Tatiana Niculescu Bran, într-o declarație publicată de Administrația Prezidențială.
Ea a afirmat că va susține în continuare proiectul de țară al lui Klaus Iohannis, indiferent de raporturile sale profesionale cu Administrația Prezidențială.
Tatiana Niculescu Bran a fost numită în funcție pe 22 decembrie 2014, în prima zi a mandatului prezidențial al lui Klaus Iohannis.
Daniela Bârsan numită consilier de stat, coordonator al Biroului de presă al Președinției
Președintele Klaus Iohannis a numit-o pe Daniela Bârsan în calitate de consilier de stat, urmând ca aceasta să coordoneze activitatea Biroului de presă al Administrației Prezidențiale.

Potrivit unui comunicat al Președinției, șeful statului a numit-o pe Daniela Bârsan în calitate de consilier de stat la Departamentul de comunicare publică si va coordona activitatea Biroului de presă al Administrației Prezidențiale, fara preluarea postului de purtator de cuvant.
Daniela Barsan a fost sefa Biroului de presa – Departamentul de analiza politica si comunicare la PNL.
In februarie 2015, Daniela Barsan a fost propusa de Administratia Prezidentiala membru supleant al Consiliului National al Audiovizualului.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.