Noutati in procesul Cetatea Rasnov

Noutati in procesul Cetatea Rasnov

0 199

Astazi va avea loc un nou termen in procesul prin care Primaria Rasnov incearca sa obtina o sentinta definitiva de reziliere a contractului cu firma italiana care a administrat Cetatea Rasnov.
Se stie ca, dupa ce mai multe constructii ilegale ridicate in cetate de fostii administratori s-au prabusit, autoritatile rasnovene au decis sa nu mai permita accesul turistilor in cetate pana cand nu vor fi identificate toate lucrarile ilegale
„Problema cu care ne confruntam acum este ca mai exista si alte constructii ilegale facute in cetate, care sunt adevarate capcane pentru turisti. Pe masura ce diferite zone din Cetate vor fi expertizate si declarate sigure, vom permite accesul publicului doar in acele locuri”, a declarat primarul Rasnovului, Adrian Vestea.
Iar in contextul procesului autoritatile locale Rasnov contra firma italiana trebuie precizat faptul ca ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National a depus ieri la Inalta Curte de Casatie si Justitie o cerere de interventie accesorie in procesul care se judeca la aceastã instanta intre amintita Primarie Rasnov si firma italiana care a administrat Cetatea Rasnov cam dupa urechea bleaga si doar in folos propriu.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.