Brasoveni trimisi acasa de Boc

Brasoveni trimisi acasa de Boc

0 217

Iesirea de la guvernare a PSD a testat si viteza de reactie a celor de la PD-L. La Brasov odata cu iesirea lui Nita Constantin din Ministerul IMM-urilor s-a produs si schimbarea unor brasoveni aflati in structurile guvernamentale. Subprefectul Roxana (Matei) Minzatu, dupa cca. 9 luni de activitate, a fost schimbata, din functie printr-o hotarare de Guvern.
PD-L a avut un om pregatit pentru locul lui Minzatu la conducerea prefecturii in persoana lui Gabor Benedek Kaplar, care ocupa de la inceputul acestui an, tot un post politic, cel de director coordonator la Oficiul Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit.
Premierul Emil Boc a semnat si eliberarea din functie a vicepresedintelui Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, PSD-istul Mihai Mohaci.
Daca demiterea lui Mihai Mohaci este o realitate nu se stie inca ce se va intampla cu Otilian Neagoe care ocupa si el un post de vice la Consiliului National al Concurentei.
Nu aceleasi tratament, cel al demiterii, i s-a aplicat si subprefectului Emil Nita, care ramine deocamdata in functie, intrat pe post de la PSD dar si fost presedinte al Organizatiei municipale PD.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.