Cand iese Romania din criza?

Cand iese Romania din criza?

0 200

O intrebare interesanta si cu „n” variante de raspunsuri. Un optimist ar spune „cat mai curand”, un pesimist „niciodata”. Iar intre aceste doua extreme sunt cu siguranta sute sau chiar mii de variante. Totusi sunt si persoane indreptatite sa dea un raspuns credibil si plauzibil. Una dintre aceste persoane este si omul de afaceri Ion Tirac.
Fostul tenisman, actual important si prosper om de afaceri, afirma ca tara nostra va iesi din criza la un an si un sfert dupa Statele Unite. Un raspuns interesant care are si o explicatie pe masura: in tara noastra prabusirea nu a fost atat de puternica ca in alte tari, deoarece caderea a fost doar de la „etajul unu”. Omul de afaceri mai are si o previziune super-optimista, afirmand ca Romania va deveni prospera in 10-20 de ani.
„Luminita de la capatul tunelului exista, insa trebuie sa te bucuri de un singur lucru, ca ai cazut de la etajul unu si nu de la 70, ca Spania. Cand va iesi din criza, Romania va creste.” A afirmat amul de afaceri in cadrul emisiunii „Dupa 20 de ani” difuzata la postul tv de PRO TV. In stil de mare afacerist, Tiriac si-a permis sa dea in incheierea emisiunii un sfat romanilor: „Trebuie sa invetam ca trebuie sa avem undeva o pusculita, ca trebuie sa fim pregatiti sa o ducem si mai rau. (…) O sa fie multi care nu o sa faca fata acestui sindrom”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.