Mona Pivniceru amenintata

Mona Pivniceru amenintata

0 186

Presedintele Asociatiei Magistratilor, apriga Mona Pivniceru, a afirmat ca a fost amenintata ca i se va sparge casa si ca va fi maltratata. Amenintarile au venit pe adresa Asociatiei si, potrivit presedintelui acesteia, in spatele lor s-ar afla serviciile de informatii.
„M-au amenintat ca imi vor sparge casa si ca voi fi agresata fizic. Si Serviciile Secrete sunt foarte reactive in ceea ce ne priveste“ a declarat, Mona Pivniceru.
Aceasta spune ca miscarile de protest ale magistratilor vor continua daca nu le vor fi rezolvate revendicarile.
Mona Pivniceru cere presedintelui Traian Basescu, intr-o scrisoare deschisa, sa medieze conflictul magistratilor cu puterea executiva, „in limitele in care ii mai permite impartialitatea“.
La aceasta as adauga: si in limitele in care-l duce mintea bunului simt, dar asa ceva este greu de gasit la Traian Basescu, cel in fata caruia Mona Pivniceru s-a aratat o leoaica, la propriu si figurat, limitandu-i replici stupide prin inteligenta si pregatire mult superioare.
Iar daca amenintarile sunt reale, inseamna ca sub stapanirea lui Traian Basescu se intorc vremurile si obiceiurile staliniste ale anilor ’50. Asta chiar ca ar fi o facatura a actualei democratii liberale!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.