Si Gusa atac la Basescu

Si Gusa atac la Basescu

0 485

In cadrul acestui razboi politic preelectoral, la care s-au scormonit si se vor mai scormoni rahaturile, Cozmin Gusa isi asuma si el denigrarea lui Traian Basescu.
Astfel, Cozmin Gusa il considera pe presedintele Traian Basescu „periculos” pentru democratia romaneasca. Totodata, sustine ca isi asuma denigrarea lui Basescu.
„Denigrarea lui Traian Basescu mi-o asum, dar o fac pe baza de fapte si de buna-credinta. Imi asum denigrarea lui Traian Basescu cu orice pret pentru ca mi se pare foarte periculos pentru democratia romaneasca de acum inainte”, a declarat Gusa.
Gusa mai spune ca acest prim scandal despre implicarea lui Mircea Basescu in afacerea cu armament va fi urmat si de altele.
„Ne aflam in fata celui mai grav caz de trafic de influenta din timpul mandatului lui Basescu. Acel caz cu DESINTCO este doar primul episod dintr-un serial cu mai multe episoade in care se va vorbi despre implicarea lui Mircea Basescu sau a altor membrii ai familiei Basescu”, sustine Gusa.
S-ar putea ca Gusa sa aiba dreptate si acesta sa fie doar inceputul. Caci drumul lui Traian Basescu spre Cotroceni a cam fost presarat cu cadavre. Cine „a miscat in front” a fost indepartat din partidul pe care Basescu si-l doreste unic, si se sie ca Presedintele, in calitatea sa de „jucator”, nu se da in laturi de la nimic pentru a-si atinge scopul. Iar partea sa umana aratata cand tunde oi este vopseaua dinafara gardului.
In plus, Basescu stie ca politica, mai ales cea din capitalismul salbatic – o perioada la altii de mult trecuta, dar care la noi a reizbucnit postrevolutionar – se face cu multi bani investiti, cu scopul de a scoate cel putin triplul. De aceea si toate afacerile de familie, la care mai dau cate o mana de ajutor si pentru un pumn de galbeni oameni „de-ai casei”, sunt facute in stil mare, cu dintii ranjiti ca la haita de lupi cand se bat pe prada, si asta pentru intimidare.
E drept, este cam greu sa dai la o parte tot rahatul cu care sunt acoperite afacerile, dar acest lucru trebuie facut pentru curatirea tarii. Nu poti sta la nesfarsit cu acest rahat in mijlocul casei.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.