Viitor primar liberal?

Viitor primar liberal?

0 208

Dumitru Puchianu, presedintele Organizatiei Municipale Brasov a PNL, a declarat ieri ca national-liberalii brasoveniau pornit in cautarea, din randul membrilor partidului, a unui candidat la functia de primar la Brasov, la alegerile din 2012.
El a declarat: „Finalul acestui demers va fi pe 24 mai, cand vom anunta persoana care va constituialternativa PNL la persoana care conduce acum Primaria Brasov. La viitoarele alegeri suntem decisi sa castigam aceasta functie.”

Chestia asta inseamna ca vom avea anticipate la functia de primar al Brasovului. Care-i tantalaul care sa-si faca, oricat de gospodar ar fi, sanie, cu trei-patru ani inainte de a o folosi? Asa ca domnul Puchianu, ca fost apropiat al actualului primar Scripcaru, anticipeaza niste anticipate. Acestea vor avea loc datorita eventualei retrageri scripcariene – de peste tot te poti retrage elegant, pana sa o iei peste bot – cauzate de starea afacerilor personale in ecuatia cu starea sanatatii, tot personale, dar si a partidului din care face parte. Pentru ca explozia mamaligii centrale va stropi si judetele, prea fierbinte ca anumite facaturi cu garda de onoare penala sa nu tipe.
De ce afirm acestea? Ce, nu-l vedeti pe Basescu ajungand sa nu-si mai poata citi normal un discurs, limba plecandu-i aiurea de uscatimea ideilor? Restul este filmul cu robotelul Boc defect ca o placa zgariata.
Iar la Brasov s-au acumulat prea destule dureri si nemultumiri, nu numai in randul formatiunilor politice existand pe aici, dar, mai ales, in randul populatiei, chiar si a fraierilor care l-au reales pe Scripcaru.
Iar daca Brasovul nu va intoarce foaia, va ajunge, comparativ cu Sibiul sau Clujul sau Timisoara sau chiar cu orase moldave si sadoveniene in care candva nu se intampla nimic, la fel cum este acuma Harmanul comparat cu Brasovul.

In cadrul viitoarelor alegeri pentru functia de primar al Brasovului, pe care, repet, le simt ca desfasurandu-se in acest an, in aceasta vara, principalii candidati vor fi Dumitru Puchianu (PNL) si Adrian Gabor(PD-L) – acesta mi-e mie mai simpatic, chiar daca nu-l doresc in functie! – pentru ca nu vad vreun Otilian Neagoe pesedist avand priza.
Vom trai si vom vedea, fara ca eu sa fac pe proorocul.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.