Atacurile PSD si PDL …diversiuni!

Atacurile PSD si PDL …diversiuni!

0 237

Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a sustinut ca reprezentantii PSD si cei ai PDL se inteleg mult mai bine decat lasa sa se vada, iar atacurile intre acestia reprezinta doar „diversiuni”.
„Atacurile PSD si PDL unul la celalalt sunt diversiuni. Cele doua partide se inteleg mai bine decat o lasa sa se inteleaga aparentele, s-a asta vazut la impartirea comisiilor la Camera Deputatilor, la impartirea din cadrul grupurile parlamentare de prietenie. Cand este vorba sa inhate cate ceva, sunt aceeasi haita, nu se deosebesc”, a declarat Puiu Hasotti.
Totusi, el nu crede ca aceasta alianta va fi una de durata.
„Pana una alta, Alianta rezista, dar nu cred ca va rezista mult timp. Eu speram sa reziste pana ieri, dar nu stiu. Cine poate sa stie”, a spus Hasotti.
In opinia acestuia, descentralizarea care va fi facuta va fi una in interesul politic al celor doua partide aflate la guvernare.
„Am convingerea ca aceasta descentralizare nu va fi o descentralizare si se va numi in mod corect o descentralizare in interes politic a celor doua partide. Nu ma astept la nimic bun din partea acestei coalitii”, a adaugat Hasotti.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.