Botorog din nou retinut

Botorog din nou retinut

0 218

Arhicunoscutul, contestatul, controversatul protestatar Gheorghe Botorog a fost retinut ieri dimineata pentru a opta oara de jandarmi.
I s-a agatat de piept medalia Legii 61, cu panglicile tulburarii linistei ordinii publice. Ceremonialul s-a desfasurat dupa tipic: incatusare, transport gratuit la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov, busituri incasate datorita proastei stari a drumurilor, prezentarea in fata „maestrului de ceremonii”, procurorul, si inmanarea brevetului medaliei, continand materialul de urmarire penala, plus somatia de a inceta protestele, atat de la Prefectura, cat si din fata altor institutii brasovene, in cel mult zece zile.
Deci, oficial, Gheorghe Botorog mai are la dispozitie noua zile de protest.
Botorog a fost retinut in baza unei ordonante, iar bratarile i-au fost oferite pentru ca impricinatul s-a opus blandei invitatii de a vizita Parchetul, el insistand ca are alte treburi mai importante de rezolvat.
Nevrand sa-si lase auditoriul de la Prefectura de izbeliste si sa-l vaduveasca de reprezentatia zilnica, Gheorghe Botorog s-a intors in Hyde Park-ul local in jurul orelor 15.00, mai hotarat ca niciodata sa demonstreze omenirii cum se pot aduna trei capre cu patru vaci.
Spor in ramura, Gheorghita-tata!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.