Guvernul Boc in pragul nebuniei

Guvernul Boc in pragul nebuniei

0 215

La cate au comis in doua luni, nici nu este de mirare. Ma mira doar obraznicia cu care incearca sa-si umfle colacii de salvare, doar-doar o mai tine. Si ma mira ca nu le trece, ca la orice nebun violent, agresivitatea dupa ce au facut totul in jur tzandari. Ba din conta, firma Boc pluseaza.
Dupa cum glasuieste Business Standard, guvernul Boc mai pune de-o mamaliga, cu malaiul mucegait al birurilor, neofanariotismul dand pe afara pana si din matca lui cunoscuta. Aceasta in sensul ideii de a impozita – cu un tembelism care te lasa cu gura asa cum si-o doresc dentistii la pacientii lor – telefoanele mobile, sistemele GPS, a revfistelor pentru adulti.
Daca de ultimele nu ar fi mare paguba, ce au nenorocitii astia cu telefoanele mobile, obiecte devenite indispensabile in toata lumea, si folosite ca farfuria si lingura la masa? Ce vierme al inconstientei le roade clisa pe care o au pe post de creier?
Caci vor sa mai impoziteze, cu o seninatate de cretin, armele de vanatoare – nici asta nu ar fi, in cele din urma, chiar o asa mare belea – brichetele si ceasurile. Asta chiar ca frizeaza absurdul.
Si cum vor face sa-ti ia impozitul? Probabil te vor insfaca atunci cand iesi din casa. Unul iti va cere un foc, celalalt te va intreba cat e ceasul, dupa care ambii iti vor prezenta somatii de plata din partea Sectiei Financiare.
Toate aceste tampenii se afla pe lista celor de la Finante cu respectivele propuneri de accizare. Iar acest document contine doar o parte din propunerile de modificare ale Codului Fiscal.
Luand la cunostinta aceste bazaconii, specialistii afirma, cu mana pe inima, ca aceste masuri fiscale ar fi unicat in Uniunea Europeana.

Pe de alta parte, afland Finantele ca preconizatele accizari au ajuns la urechile cetatenilor si a specialistilor neutri politic, au dat-o imediat la sucit, vazand ca nu au putut surprinde populatia cu faptul implinit. Este scuipata ideea ca orice modificare a Codului Fiscal se discuta mai intai cu partenerii sociali. De parca ar fi greu sa aduni din carciumi cativa betzivi mai spalatei, sa ii scuturi nitzelus si sa-i ungi de parteneri sociali!
Chiar si Boc, cel plecat cu sorcova in alte lumi, pesemne paralele, a inceput sa o scalde, vazand efectul tampeniei lansate, Piticania incearca sa o scalde, precum ca nu s-a luat inca o decizie finala. Zau, stimata imbarligatura?

Va rog si va las pe dumneavoastra sa comentati!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.