Deputatii au votat impotriva lui Nastase

Deputatii au votat impotriva lui Nastase

0 209

S-a decis! Adrian Nastase va fi urmarit penal in dosarele “Matusa Tamara” si “Zambaccian2”. Ieri, plenul Camerei Deputatilor a votat cu 158 de voturi „pentru” si 128 „impotriva”, cererea Procurorului General al Romaniei care solicita inceperea urmaririi penale in cele doua dosare.
Votul din plenul Camerei a fost secret cu bile, presedinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, anuntand ca hotararea deputatilor va fi publicata in Monitorul Oficial.
Potrivit Regulamentului Camerei si Constitutiei, era nevoie de votul majoritatii deputatilor prezenti la sedinta pentru aprobarea cererii de incepere a urmaririi penale a deputatului Adrian Nastase. La sedinta au fost prezenti 288 de parlamentari, din totalul de 334.
Deputatii au votat cererea Procurului General privind inceperea urmaririi penale a lui Nastase dupa o dezbatere de doua ore si dupa ce deputatul Adrian Nastase le-a cerut colegilor sa voteze in favoarea inceperii urmarii penale in cazul sau. Nastase nu a dorit sa isi exprme votul, parasind sala de plen dupa ce a asistat pentru o perioada la votul secret cu bile.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.