Efectul Gorbunov

Efectul Gorbunov

0 182

Patania cu Serghei Gorbunov se pare ca a bagat in priza Politia brasoveana. Astfel, in ultimele zile, au fost intreprinse mai multe actiuni si descinderi in urma carora au fost retinute sase persoane, condamnate pentru furt, talharie, dare de mita, trafic de influenta si falsuri. Toti acestia sunt condamnati la executarea in regim de detentie a unor anisori de parnaie, ei sustragandu-se pana acuma. Iata-i, insirati frumusel ca margelele pe ata.

La sfarsitul lui februarie a fost retinut intr-un imobil de pe strada Caprioarei din Brasov numitul Marian Matei, 56 de ani, condamnat inca in 2004 la 5 ani pentru dare de mita si trafic de influenta.

La Fagaras, pe strada clorului, a fost gasit si arestat Nicolae Sorin Darus, 27 de ani, condamnat luna trecuta la 5 ani pentru furt calificat.

Ieri a fost retinut pe strada Lamaitei din Brasov Valentin Timofte, 18 ani, condamnat tot in februarie trecut la 6 ani si 6 luni pentru talharie.

La Tarlungeni a fost retinut, tot ieri, Adrian Diaconu, 24 de ani, condamnat in februarie 2008 la 2 ani pentru furt calificat.

Ultimii doi retinuti sunt cu tichii mai speciale, pentru ca erau cautati in baza unor mandate europene, pentru belelele facute in Germania si Austria.
– Liviu P., 39 de ani, este acuzat in Germania pentru complicitate la talharie.
– Mihai B., 23 de ani, este acuzat in Austria pentru contrafacere de carti de credit, urmand sa fie predat austriecilor.

Surse din politie ne-au declarat ca asemenea actiuni vor continua, asa ca nu va fi de mirare disparitia unor vecini si concetateni de-ai nostri pe o perioada mai scurta sau mai lunga.
Vedeti ce a insemnat cazul Gorbunov pentru Politia brasoveana si pentru linistea noastra?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.