Locuinte mai ieftine in mansardele brasovene

Locuinte mai ieftine in mansardele brasovene

0 217

Descurcaretii isi iau pareta leului de fiecare data. Asa vor face si cateva societatii imobiliare din Brasov care, in plina criza financiara, au gasit o solutie pentru a vinde locuinte.
Descurcaretii agenti brasoveni au renuntat sa mai scoata la vanzare apartamente luxoase, la preturi exorbitante si s-au reprofilat pe locuinte noi, tip penthouse, in blocuri vechi. Practic, s-au suprainaltat cu un nivel blocuri cu patru etaje, peste care au construit si mansarda. Concret, costurile de constructie sunt in jur de 6-700 de euro pe metrul patrat, astfel ca un apartament de 55 de metri patrati pe doua niveluri ajunge la 40.000 de euro.
„Noi vindem cu 720 de euro metrul patrat, cu TVA inclus, dar pentru cei care platesc integral valoarea apartamentului oferim discounturi de pana la 3.500 de euro. Valoarea unui apartament cu doua camere cu o suprafata de 55 de metri patrati ajunge la 39.000 de euro, cu toate finisajele”, a spus in presa brasoveana Aurel Mercinoiu, consultant imobiliar la una dintre firmele care se ocupa cu vanzarea mansardelor construite in orasul de sub Tampa.
Pentru inceput s-a inceput constructia mansardelor la doar cateva blocuri din zona Garii, Faget si din cartierul Noua. “Un apartament cu doua camere, cu o suprafata de 55 de metri patrati, ajunge la 39.000 de euro, cu toate finisajele” a mai spus Aurel Mercinoiu probabil dand oraza de speranta pentru mii de brasoveni.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.