Boc isi desfiinteaza …Baba

Boc isi desfiinteaza …Baba

0 211

Tocmai acum, cand, de amuzament, toata lumea isi alege baba, Boc si-o desfiinteaza, dupa ce si-a ales-o anticipat, in februarie. Baba noastra va fi, Baba lui Boc a fost. Poate si fiindca a avut remuscari ca ne-a pacalit putin, ca Baba nu era aia la care ne asteptam noi, ci era Catalin, decanul Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicãrii din cadrul Universitatii „Babes Bolyai” din Cluj, cel care si-a strecurat nevasta, cumnatul si finii (cum de-o fi scapat-o pe bunica-sa?) in invatamantul universitar prin “derogare de la medie”, ca doar erau rude cu decanul, Boc s-a hotarat sa faca un mic pas inapoi. Ba chiar doi pasi, avand in vedere ca ne-a pacalit un pic si cu persoana aia “colaterala”, nepotica lui de gradul V, angajata la Guvernul lu` unchiu fara stirea acestuia (a naibii coincidenta).
Cei doi au fost angajati la cancelaria primului ministru care devenise un fel de magazie de suveniruri de la Cluj a premierului. Dupa ce presa i-a facut nepoata celebra si i-a demascat alegerea lipsita de fair-play a babei, Boc s-a suparat pe viata de parca a tras de maneta la lamaie, lamaie, portocala si a ramas fara unica fisa din buzunar. Pe acest fond depresiv premierul s-a itit pe sticla la Realitatea TV si a anuntat tam-nesam ca in maximum 10 zile isi desfiinteaza Cancelaria, intrucat aceasta este, citam, un “Guvern paralel” de pe vremea lui Tariceanu si “nu se justifica sa ai doua guverne, unul la ministere si unul la Palatul Victoria. “
Daca nu facem aceasta restructurare, nu pot sa cer eu ca premier, ministrilor, sa faca treaba, sa procedeze la restructurarea agentiilor si a altor institutii guvernamentale” a mai spus Emil Boc. Pai manca-ti-ar Baba logica, atunci de ce-ai carat tot Clujul la Cancelarie, ca sa fie mai spectaculoasa desfiintarea? Bine, daca asa zici, atata timp cat nu-ti pui calul senator (desi sunt semne ca , maybe…), e OK. Daca asta trebuie facut ca ministrii sa-si faca treaba aia mare, atunci sa desfiinteze Boc Guvernul ala paralel. Dar, nu stiu ce mi-a venit, nu l-ar putea desfiinta si pe celalalt Guvern? Nu de alta, dar au trecut trei luni si n-am vazut altceva decat numiri de neamuri, “tovarasi si pretini” si demisii. Pentru un plus de efect, o mare demisie ar fi excelenta, nu?

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.