Adrian Nastase vrea la presedintie

Adrian Nastase vrea la presedintie

0 223

“Vrabia malai viseaza”. Dup ace a stat in umbra cativa ani buni, deputatul Adrian Nastase vrea sa iasa iar in prim-planul politici romanesti. Prezent la Ploiesti unde a sustinut o conferinta de presa, Nastase a afirmat ca este dispus sa candideze la Presedintie daca partidul il va desemna si ca nu si-ar da demisia din PSD pentru a candida din postura de independent la alegerile prezidentiale din acest an.
„Nu mi-as da demisia din partid ca sa candidez independent. Nu cred in sansa unui candidat independent la prezidentiale tinand seama de experienta mea”, a spus Nastase, explicand ca „se pot intampla nenumarate lucruri in sectiile de vot” atunci cand candidatul nu are „o structura” la nivelul comisiilor electorale din sectiile de votare. Fostul prim-ministru a adaugat ca este dispus sa candideze la alegerile prezidentiale de anul acesta, insa numai daca PSD il va desemna in acest sens. „Nu voi candida decat in masura in care PSD ma va desemna pentru o astfel de candidatura”, a spus presedintele Consiliului National al PSD.
Liderul pesedist a mai spus ca sansele unui candidat PSD impotriva lui Traian Basescu in turul al doilea a alegerilor prezidentiale sunt „mai mici” in cazul in care PSD va ramane la guvernare alaturi de PDL” si a reafirmat faptul ca el a fost impotriva participarii la guvernare a PSD alaturi de democrat-liberali.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.