Brasovean impuscat de un barman

Brasovean impuscat de un barman

0 235

A innebunit lumea!
Un brasovean a fost impuscat de un barman pentru ca nu prea se inghesuia sa plateasca ce consumase.
Totul s-a petrecut intr-un club de streaptease din Brasov, aflat in cartierul Florilor, pe strada Bujorilor aproape colt cu strada Branduselor, protagonisti fiind barmanul Constantin N., de 26 de ani, si clientul-consumator Florin R. de 29 de ani.
Dupa ce a petrecut toata noaptea, brasoveanul, desi a fost atentionat de mai multe ori de catre barman, a refuzat sa usi achite nota de plata. Drept care barmanul s-a luat dupa el afara si, dupa o altercatie verbala dura, a scos un pistol cu bile de cauciuc si a tras un foc in aer si doua focuri in consumatorul rau-platnic.
O alta varianta ar fi aceea ca infierbantatul consumator ar fi agresat o dansatoare cu propuneri normale, dar indecente, barmanul sarind in ajutorul colegei, din aceasta iscandu-se altercatia.
Se pare ca ambele variante fac parte din intregul evenimentului.
Normal ca s-a iscat harmalaie, asa ca la fata locului au aparut jandarmii si un echipaj SMURD. Doctorul de pe ambulanta a constatat ca cetateanul ranit avea plagi impuscate superficial in torace si intr-un genunchi. Tipul a fost transportat la spital si internat, dar se afla in afara oricarui pericol, tanarul de 29 de ani fiind externat si dus apoi tot la Politie, pentru cercetari.
Si barmanul a fost transportat, gratuit, la Sectia 5 de Politie, unde i se va hotari viitorul drum.
Ca au inceput si barmanii sa poarte pistoale poate ar fi de inteles, mai ales cand este vorba de un local de noapte, cu fetite la baracare, in combinatie cu alcoolul, pot incinge spiritele. Dar de aici si pana a scoate pistolul pentru agresiune si nu pentru aparare este ceva cale si ar trebui de vazut cui i se incredinteaza asemenea jucarii. In plus, impuscatul pare sa fie un client cunoscut pe acolo, altfel cum a petrecut toata noaptea fara sa iasa cu bistarii pe faleza. Pe deasupra, se mai iveste intrebarea: localul acela de noapte era sat fara caini sa nu aiba ceva oameni de paza si ordine? Este imposibil de crezut. Asa ca barmanul putea frumusel sa apeleze la ei.
Dar toate acestea le va lamuri Politia si, probabil, instanta de judecata.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.