Udrea il ameninta pe Tolontan

Udrea il ameninta pe Tolontan

0 240

Nu stiu in ce masura Catalin Tolontan, redactorul-sef al Gazetei Sporturilor, a facut investigatiile care au dus la caderea ministresei Ridzi, iar acuma s-a implicat si in probabile matrapazlacuri marca Udrea doar din spirit civic, completate prin focul arzand intr-un adevarat gazetar de investigatie, sau i s-a „soptit” sa treaca la atac, dar cert este ca luni seara a declarat, la un post TV ca, in timpul dezbaterilor din Parlament privind inceperea urmaririi penale in cazul Ridzi, ministrul Turismului, Elena Udrea, l-a abordat, pe un ton amenintator, promitandu-i ca se va „ocupa informativ” de el.
„A fost foarte amenintatoare. Mi-a transmis ca se va ocupa personal, informativ, de mine, pentru a demonstra ca am pus multa rea-credinta la fundamentul cazului Ridzi. I-am spus ca PD-L investigheaza de o luna si jumatate de ce ne ocupam cu atat de multa ardoare de cazul Ridzi si a spus ca ea are cu totul alte metode”, a spus Tolontan.
Va sa zica madama Udrea – probabil imboldita de un morcov care a inceput sa-i patrunda in fund – a inceput sa dea arama pe fata, a ei si a partidului a carei membra este. Astfel s-a apucat sa ameninte cand i se arata desuurile murdare, vizibile pentru ca s-a cracit prea mult si nu stie sa stea decent in fotoliul de ministru.
De fapt nu ar fi o noutate in randul activistilor PD-L, caci si barbatii acestui partid se preacurvesc tot mai mult, ceea ce a facut sa le puta proximitatea.
Si ma gandesc: oare ce ar putea sa-i faca pitipoanca – nu-i pot spune altfel, caci de-a lungul vietii asemenea ganduri de razbunare am intalnit doar la femei de proasta calitate – ca sa-l faca praf? Sa tocmeasca batausi care sa-l bage in spital? Asta ar fi prea batator la ochi, caci s-ar banui instigatorul. Sa-i bage, platind din greu, cotite pe la redactie? Exclus, nu toti se pleaca la banii ei sau ai formatiei politice pe care o slujeste. Iar „tertium non datur”, adica madama ramane cu usurarea sufletului prin exprimarea amenintarii si va putea manca doua-trei zile linistita ca „i-a spus-o”.
De aceea afirm ca ministresa Udrea are calitati de pipita de cartier, si nu de doamna in post de ministru. Hai sa vina si sa ma ameninte si pe mine, ca doar nu ar beli un bou!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.