Spania: 2 romani impuscati

Spania: 2 romani impuscati

0 206

Doi romani au fost raniti grav, sambata, in jurul orei 19:30, in orasul San Sebastian de los Reyes. Potrivit ziarului spaniol Madridiario, romanii sunt in stare grava, la spital
Unul dintre romani, in varsta de 33 de ani, prezinta rani la nivelul toracelui, medicii fiind rezervati in privinta sanselor lui de supravietuire. Celalalt, in varsta de 28 de ani, a fost impuscat in zona fetei si are nevoie de operatie.
Potrivit declaratiilor politistilor sositi la fata locului, cei doi erau constienti in momentul sosirii echipajelor de politie. Astfel, romanii l-au identificat pe atacator ca fiind R.S. Esteban, un cetatean de origine spaniola, care a fost retinut la sediul politiei din Alcobendas si urmeaza sa fie audiat.
Potrivit anchetei preliminarii a politiei, cei doi romani fusesera angajati pentru o lucrare de catre barbatul care i-a impuscat, pentru care ar fi primit banii in avans. Potrivit ziarului Madridiario, cei doi romani nu s-au prezentat la munca. Acestia s-ar fi intalnit cu angajatorul spaniol pe strada si, in urma unei altercatii intre cei doi si spaniol, romanii au fost impuscati.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.